פינוי ריחות, עשן ואדי בישול מהמטבח במהירות...
שלום, אני חדש כאן, מתכנן מטבח חדש, ושאלתי היא כזו:
בהנחה והכיריים נמצאות צמודות לקיר חיצוני במטבח, מה עדיף בכדי לפנות ביעילות מקסימלית של דקות בודדות ריחות ועשן מבישולים וטיגונים - קולט אדים או וונטה (בגובה של כמטר וחצי מעל לכיריים, אילוץ) ??? כמובן שמחיר הפיתרון גם הוא שיקול חשוב (המטבע משתרע על כ-12 מ״ר)...תודה מראש למתייחסים...
4 תגובות
דדי כהן
שיפוצניק
קולט אדים עדיף הוא עם גריל מעל מקום הבישול בעוד שוונטה נותנת כללי ולא נקודתי .
אבל הכי פשוט לפתוח שם חלון . .
הרי ק.
אורח (שואל השאלה)
תודה למומחים על שטרחו והגיבו, אבל לאחר בירור עם מומחה לוונטות, אני לגמרי לא משוכנע עדיין שקולט אדים באלפי שקלים מוצלח יותר מוונטה החזקה ביותר שייש שעולה מאות שקלים בלבד...אבל בכל מקרה תודה...