מי צריך לדאוג לאוכל של הפועלים?
שלום!
משפצים בבית שלי את השירותים וחדר אמבטיה: מחליפים ממש הכול, גם את הריצוף, בקיצור הורסים הכול.
יש בבית בערך 2 פועלים ערבי וסודני והמנהל עבודה הישראלי שלהם (השיפוצניק).
השיפוצים אמורים להימשך עד 10 ימים לערך.
השאלה שלי היא מי אמור לדאוג להם לאוכל כל יום?
אני אמורה להכין להם אוכל כל יום או שהמנהל עבודה שלהם?
או שהם מביאים מהבית?
איך זה הולך בדיוק ? מה מקובל היום לעשות?
תודה,
אשמח לתגובה
3 תגובות
צוות שיפוצים פלוס
אורח
שלום שירה,
אם לא סוכם שאת אמורה לדאוג לגשמיות של העובדים את לא חייבת.
יחד עם זאת אם תפנקי אותם מדי פעם זה יהיה נחמד עבור כולם.

יעקב עדי
קבלן שיפוצים
שירה תזמיני גם אותי לעבודה אני גם מבשל.
את פשוט אדם נפלא ואנושית ביותר אבל קפה ומים קרים זה מספיק ויפה.