שיפוצים פלוס
הצטרפות בעלי מקצוע

מהפך של ממש לדירה בבניין לשימור בנווה צדק

דירה בנווה צדק תוכננה מחדש והפכה למאורת ומרווחת. העיצוב שילב פרקט עץ עם צבעוניות מחושבת ונוכחות אלגנטית של שחור

מערכת שיפוצים פלוס
מאמר מאת מערכת שיפוצים פלוס
פורסם ב-26 בנובמבר, 2017

דייר שרכש דירת ארבעה חדרים בבניין מגורים לשימור בנווה צדק, פנה למעצבת הפנים חגית נרדי כדי לתכנן אותה מחדש, כך שתכלול חצי חדר נוסף. חצי החדר יועד לחלל אירוח, כיוון שבעל הדירה מארח את משפחתו שחיה בחו"ל לעיתים תכופות, ובנוסף יוכל להשתמש בו כחלל עבודה עם פינת מחשב.

פרקט עץ טבעי בכל הבית.
פרקט עץ טבעי הונח בכל הבית, למעט חדרי הרחצה

המטרה הייתה לייצר חלל שלא יגרע באופן משמעותי מהחלל הכללי, לפחות בתחושה, ולכן בחרה המעצבת לתכנן את החלל הנוסף כחדר עם דלתות הזזה מזכוכית, שישמרו על מרחב פתוח ויאפשרו מעבר אור לשאר הבית.

פינת עבודה בצבעי אדום עם שחור לבן.
חדר העבודה והאירוח עם דלת הזזה, שמאפשרת איחוד של החלל עם הסלון

פינת העבודה במבט נוסף.

בסיטואציה זו נעשה שינוי בחלוקת החללים בבית, מיקומי החדרים הרטובים שונו ואזור הסלון גדל. ההפרדה בין המטבח לסלון בוטלה ונוצר חלל הרמוני ופתוח של מטבח וסלון, בניגוד לצורתו הארוכה והצרה קודם לכן. הדייר הרוויח מטבח פתוח ומואר שפונה לאזור הסלון, תוך שמירת קשר עין עם המתרחש בסלון, כלומר הוא יכול לבשל ולתקשר עם אורחיו.

בנוסף נוצרה יחידת אחסון פתוחה, המאפשרת עוד אזור ישיבה, בעלת קו המשכי לאחסון יחידת הטלוויזיה.

רצפת הפרקט בכל הבית ללא ספק שינתה את כל הטון בחלל. רוצים גם? לחצו כאן לחברות פרקטים מומלצות

סלון עם מערכת ישיבה מעור.
הסלון ויחידת האחסון שמתחתיו, הנמשכת מאזור הטלוויזיה ועד לוויטרינה ומאפשרת מקומות ישיבה נוספים

בר ישיבה עם כסאות צהובים.
בר עם ישיבה גבוהה במטבח, הפונה אל הסלון

מטבח עםהרבה אלמנטים צבעוניים.
במטבח שולב חלון עליון כדי להכניס אור טבעי

חזית כהה של המטבח.
חזית המטבח קיבלה חיפוי מיוחד של גרניט פורצלן בגוון אפור כהה

בחדר הרחצה של ההורים שולבו אריחי בטון מצוירים עם פסיפס שחור, ובאמבטיית הילדים הונחו אריחי בטון צבעוניים ואריחי פסיפס תכולים ומרגיעים.

חדר שינה עם פרקט עץ.
חלל נקי ומינימליסטי לשינה עם מיטה מפנקת מבד להורים

אריחי בטון מצויירים במקלחת.
אריחי בטון מצוירים במקלחת ההורים

מדרגת קיר בחדר ילדים שיוצרת נישה.
בחדר הילדים נוצלה מדרגת הקיר ליצירת נישה, ובחלקה התחתון מקום לאחסון פנימי

אריחי פסיפס תכולים באמבטיית הילדים.
אריחי פסיפס תכולים ומרגיעים באמבטיית הילדים

תכנית הדירה לאחר השיפוץ.
תוכנית הדירה לאחר שיפוץ

תכנית הדירה לפני השיפוץ.
תוכנית הדירה לפני השיפוץ

חושבים גם לשפץ? פרוייקט שיפוץ מתחיל פה!

עיצוב פנים: חגית נרדי

צילום: אבישי פינקלשטיין

מעצבי פנים: רוצים שנעשה כתבה גם על פרוייקט שלכם? צרו קשר

שאלות נוספות? שאלו וקבלו תשובות של מומחים:

שאלו את המומחים בפורום

חפשו בעלי מקצוע
צרו קשר