שיפוצים פלוס
הצטרפות בעלי מקצוע

שיפוץ עם אופי: צבעוניות עליזה לקראת הרחבת המשפחה

דגש על גופי תאורה מרשימים ועל ריצוף וקרמיקה מקוריים בשיפוץ באזור השרון יצרו בית שמח וחמים לקראת בואה של תינוקת חדשה

מערכת שיפוצים פלוס
מאמר מאת מערכת שיפוצים פלוס
פורסם ב-5 בנובמבר, 2017 (עדכון אחרון: 14/11/17)

לקראת בואה של תינוקת חדשה החליטו בני זוג בגילאי ה-30 לחפש דירה גדולה יותר. הם מצאו דירה שגודלה כ-110 מ"ר בבניין ישן יחסית, אשר לא שופצה מעולם, והושכרה במשך שנים לוועד למען החייל. בני הזוג רצו לבצע שיפוץ בדירה ולהתאימה לטעמם, ולצורך כך שכרו את שירותיה של המעצבת נטע וינר. הם ביקשו ממנו ליצור עבורם בית צבעוני ושמח, בעל אופי מובהק ומעוצב בצורה מוקפדת.

בחירת הריהוט נעשתה מתוך מחשבה על הבקשות הללו: פינת הכניסה עם טפט ברקע וקונזולה מעץ שמצידיה מנורות התלויות מהקיר; הסלון אפור עם כריות צבעוניות; בפינת הספרייה נמצא שטיח טלאים צבעוני מאוד שמכניס עוד אור ושמחה לבית.

פינת הכניסה עם טפט ותאורה מיוחדת.
דגש על גופי תאורה מיוחדים ובעלי נוכחות

הסלון עם נקודות צבעוניות רבות.

חלקים מהבית חופו בפרקט  בגוון אלון עתיק עם 'עיניים' שמעניקות לו מראה אותנטי וטבעי. העץ נותן תחושה חמימה וביתית ומאזן את הצבעוניות, המרקמים והדוגמאות בבית. בהמשך הסלון ישנה מרפסת פנימית – בה רצתה וינר ליצור תחושה של חוץ למרות שמדובר בדירה בבניין. המרפסת ממשיכה את הסלון וכך נותנת תחושת מרחב ואווריריות לסלון הפתוח. 

מרפסת פנימית בהמשך הסלון.
המרפסת נותנת תחושה של חוץ 

 המטבח בדירה עוצב בסגנון כפרי מודרני, עדין וצבעוני. בחלל שולבה תאורה מודרנית המנוגדת למראה הכפרי של הארונות. האריחים שנבחרו הם כאלה המדמים תחרה.

מטבח מודרני וכפרי.
שילוב של כפרי ומודרני במטבח

פינת האוכל היא עגולה עם כיסאות רפרודוקציה של איימס בגוונים שונים, המשלימים זה את זה. כדי לשמור על חלל פתוח הוחלט שלא ליצור פינת אוכל מסורתית אך שולחן האוכל העגול ניתן לפתיחה למקרה שבני הזוג ירצו לארח.

פינת אוכל עגולה.
גם בפינת האוכל גוף התאורה מורגש היטב בחלל

בדירה שלושה חדרי שינה: חדר ילדים בו ישנים שלושת הילדים, חדר משחקים שבעתיד יהפוך לחדרה של הבת הבכורה וחדר הורים עם מקלחת ושירותים משלהם.

חדר שינה של ההורים.
בחדרי השינה נבחרה פלטת צבעים רגועה יותר

חדר שינה של ילדים עם מיטת קומותיים.
מיטת הילדים משלבת פתרונות אחסון פרקטיים

החיפויים בחדרים הרטובים נמצאו בחברת "חלמיש". בחדר הרחצה של ההורים ביקשה וינר ליצור אווירה של בית מלון, ולכן חיפשה אריחים מיוחדים אך לא עמוסים מדי. עם האריחים השתלב ארון-כיור עם תאורה מיוחדת.

חדר רחצה של הורים עם ריצוף שחור לבן.

במקלחת הילדים ניסתה המעצבת ליצור חלל צבעוני אך לא מאופיין מדי כדי שלא יימאס מהר. לכן השאירה את הקירות לבנים אך הריצוף שנבחר הוא של מגוון אריחים היוצרים פאזל צבעוני.

חדר רחצה של ילדים עם ריצוף צבעוני.

שירותי האורחים לעומת זאת עוצבו בצורה סולידית למדי באריחים מצויירים בגוון כחול עם דוגמה קלאסית המשתלבים עם דלתות בצבע תכלת מרגיע.

שירותי אורחים עם אריחים בגווני כחול.
 

אם הכתבה עשתה לכם חשק לעשות שינוי בבית, אתם יכולים להתחיל עם בפניה לאחד מהקבלני השיפוצים שלנו

עיצוב פנים: נטע וינר

צילום: אדם בנימין

חיפויים וריצופים: חברת 'חלמיש'

מעצבי פנים: רוצים שנעשה כתבה גם על פרוייקט שלכם? צרו קשר

שאלות נוספות? שאלו וקבלו תשובות של מומחים:

שאלו את המומחים בפורום

חפשו בעלי מקצוע
צרו קשר