בחירת השיש במטבח
אנחנו מתכננים עכשיו את המטבח (סגנון מודרני, גווני שמנת) ועומדים להזמין שיש. כדאי לבחור במשטח בלי לייסט בסוף או עם? וגם - איך אפשר לוודא שהמשטח באמת עמיד וחזק? מבשלים הרבה.
2 תגובות
קרן אור
אדריכל
היי
נושא הקנט בשיש הוא בהחלט בתלבטות במישור הפרקטי עדיף סף בולט כלפי מעלה יש כאלה עדינים ויפים..
מבחינה אסטטית עיצובית עדף ללא קנט זה נראה הרבה יותר מינימלסטי ועדין במראה .....
לגבי חוזק משטח השיש החזק ביותר הוא הגרניט אבן טבעית עם שאר הסוגים כמו קיסר וסליסטון יש להיזהר הם מעט רגישים לחום
בהצלחה :)
קרן אור
צוות שיפוצים פלוס
אורח
לגבי הלייסט - זה עניין של טעם. כיום יש הרבה מטבחים מודרניים שמוותרים עליו כדי ליצור מראה נקי יותר. מצד שני, תפקידו של הלייסט הוא למנוע נזילת חומרים על הרצפה. לגבי חוזק ועמידות המשטח - אנו ממליצים לקחת דוגמה מהחנות ולעשות עליה ניסיונות (להניח סיר חם, לשרוט, לשפוך נוזלים..) כדי לוודא עמידות.