בית

>

קבלני שיפוצים

>

שאלה : עיבוי קיר מטבח

הקלידו כאן שאלה ותקבלו תשובה מהמומחים שלנו

שאלו שאלה

עיבוי קיר מטבח

פורסם על ידי ישי נגר
25/04/14

שלום לכולם.

קניתי בית ישן, ואנחנו כרגע משפצים, כחלק מהשיפוץ הורדנו את המטבח הישן ואנחנו מגדילים אותו, הבעיה היא שיש הפרשי עובי בין הקירות של כ5 סמ, ואני צריך לעבות קיר של 3.25 מטר.

הבאתי בעל מקצוע שאמר לי כי הוא יעבה את הקיר עם צמנטבורד, לדבריו קיר גבס פחות ביטחותי במטבח והצמנטבורד יותר מתאים לרטיבות ולא מעלה עובש.

אני בררתי קצת על הצמנטבור וקראתי כי יש בעיה להתקין קרמיקה על החומר הזה בגלל הקשיחות שלו וכי אם אני יעשה כן הקרמיקה תעוף לי אחרי שנה-שנתיים.

משהו יכול לעזור לי? משהו מכיר את התופעה הזו? האם יש דבק מיוחד לקרמיקה שיתאים להתקנה על צמנטבורד כך שהקרמיקה לא תעוף אחרי זמן.

תודה רבה!!

1 תגובות

מה בדיוק התכוון המשורר בטחות . גבס ירוק נגד רטיבות ניתן לשפרו במסטר וול נגד רטיבות ולהדביק קרמיקה ולישון בשקט כדאי שתקח קבלנים עם ידע ונסיון, בהצלחה.