כתמים שחורים בשיש חברון. מה ניתן לעשות?
פורסם על ידי תמר מאור
17/02/13
שלום רב,
במטבח שלי הותקן בעבר שיש חברון טבעי.
במשך השנים נוצרו על השיש קרוב לאזור הכיור
כתמים קטנים שחורים (בקוטר של כסניטמר וחצי כל כתם) שלא יורדים בניקוי ומכערים מאוד מראה השיש ויוצרים סביב
השיש מראה מלוכלך.
האם ייתכן שזו התחמצנות כלשהי?
מה ניתן לעשות בנדון כדי לשפר את מראה השיש?
האם ניתן ללטש אותו או כל דרך אחרת?
בברכה,
תמר
1 תגובות
אריק בן נפתלי
קבלן שיפוצים
17/02/13
תמר שלום, אבן חברון יצאה משמוש לפני כעשרים שנה. והאמת שתמיד לא בתאימה כלל למשטחי מטבח, מבחינה גאולוגית חברון היא אבן גיר נקבובית וכל הליכלוך ספוג בעומק האבן.
לא ניתן לעשות דבר וגם לא שווה
הגיע הזמן להחליף לגרניט או אבן קיסר שכבשה את העולם.